Hele 52125 km har kollinger gått til sammen og registrert på distansekort.no, og det var nest lengst blant alle klubber i landet! Vi lå en stund langt bak Fossum som gikk aller lengst, men seg innpå dem mot tampen av sesongen. Veldig bra jobba til dem som la inn en ekstra langrennsinnsats mot tampen av sesongen. 

I vår egen interne Braalangt konkurranse (tidligere Milslukerkonkurransen) meldte 39 utøvere inn utrolige 32000km. Hele 11 utøvere har gått over 1000km og vil få sin velfortjente anerkjennelse i form av premie fra Braasport.

Koll ble den Oslo-klubben som gikk lengst på ski, og tirsdag 15.juni fikk vi storfint besøk på rulleskitreningen til 2010/2011 på Korsvoll skole. Oslo Skikrets delte nemlig ut en skileik aktivitetspakke til klubben som har høyest aktivitet blant unge skiløpere. I Koll er hele 40% av kilometerne gått av kollinger under 12 år -det er veldig gøy at Koll har mange ivrige barn!

Kollingene fra 2010 og 2011 fikk motiverende ord fra Oslo Skikrets' representant Tove Andersen og nylig gjenvalgt visepresident i Skiforbundet Eva Tine Riis-Johannesen. Det var stas.

Aktivitetspakken skal vi bruke til skileik og moro på trening på Kollbanen til vinteren -vi satser på en snørik sesong!

Se fornøyde vinnere av skilekpakke

Takk til alle kollinger som logger skiturene sine på distansekort.no.

Ønsker med dette alle Kollinger en kjempefin sommer, så sees vi igjen til barmarkstrening til høsten:-)

 

Leder Koll Ski

Kristine Fergestad

 

Nøkkeltall:

Ski-kilometere registert:      52125

Antall deltagere:                  96

Antall reigsterte aktiviteter:  2006