KM er moro, KM er prestisje, KM er konkurranse og for noen mulighet til å få seeding i Ungdomsbirken i mars. KM er også en del av i Superski-cup for 13 og 14 - års klassen. På lørdag ble det gjennomført renn i klassisk med flotte forhold hvor det var mulighet for gode ski med både klister og voks. I overskyet vær holdt løypene godt til tross for over 700 startende. Søndag var det fristil og i solen og forholdene holdt seg veldig bra, litt sukker blir det alltid mot slutten. Flere årganger hadde lagt treningen til Linderudkollen siste uken for å bli godt kjent med løypene.    

Det var Kollinger til start i nesten alle klasser og gledelig i junior klassen K/M17 var det 7 Kollinger av de 36 startende. Det viser at mange synes det er moro å gå skirenn langt opp i tenårene. Vi må spesielt gratulere Nikolai Wik Håland som nybakt kretsmester i 10 km fristil og med bronse i 10 km klassisk på lørdag. Nikolai har lenge hevdet seg i toppen av resultatlistene. 2005 årgangen har lenge hatt mange på trening og i KM var det fem gutter og to jenter til start.

Nikolai i godt driv!

I de yngre klassene var det god spredning av Kollinger resultatlistene. Men som tidligere renn i sesongen hevder særlig søstrene Mia og Ida Fergestad (gult nummer - foto: Atle Silgjerd) seg i toppen. Ubeskjedent ble de kretsmestre i både fristil og klassisk begge to. Lørdag delte Mia turen opp på pallen med Erle Ursin som ble

nummer to.

Ida i mål søndag

I G13 fikk Christian Berge Gjellestad nyte godt av treningsiveren og ble nummer tre. Anny Ursin vant også sin klasse i J11 begge dager.

Ellers var det mange topp fem og topp ti plasseringer. Gratulerer til alle som deltok og som bidro til en morsom skihelg i Linderudkollen. Takk til Kjelsås Langrenn som arrangert et flott KM som føltes trygt og rettferdig for alle.