Det rapporteres om at igjen var Rustadstafetten var kjempegøy og veldig god stemning blant de mange Kollingene på flere lag i mange klasser. På grunn av sykdom var enkelte sporty og måtte gå to etapper. Det var spesielt moro og gøy med så mange heia-gjenger rundt i løypene sånn som det skal være!

Særlig i klassene J13/14 hold stand og god posisjon og 1.laget klarte til slutt å gå seg opp til 3.plass bak sterke Bekkelaget som ledet hele veien og naborival Kjelsås.
J15/16 var ulidelig spennende. Koll lå i tet fra start og klarte å holde posisjon helt til en nervepirrende siste etappe hvor to av kretsens beste jenter i hhv 15 og 16-årsklassen skulle knive om posisjoner helt til de siste meterne før mål hvor Koll måtte gi tapt for Kjelsås og endte på 2.plass 0,8sek bak. Uansett fornøyde deltakere som fikk kjenne på godt og mildt rødklisterføre. For HL gruppen lades det nå opp til hovedlandsrennet i Kollen siste helg i vinterferie.

Rossignolrennet bød på krevende løyper med bratte svingete stigninger. Igjen var det Kollinger godt spredt på resultatlistene. Det var full fres i store felt med fellesstart som skaper kniving og behov for skiakrobatikk og ferdigheter som vi vanligvis ser av Klæbo og Jessie Diggins. Vi bør se flere løyper som utfordrer unge og lovende skiløpere.

 

For juniorene ble det en fin helg med tre konkurranser inkludert søndagens stafett hvor de gikk på kretslag. Fredag var det klassisk og lørdag fristil i strålende vær. Både Elvira Sandven og Nikolai Wik Håland viste gode takter og flere av juniorene legger nå ned mye treningsarbeid for å styrke formen ytterligere mot neste Norgescup som går i Meråker i mars.