Sammen med Lyn og andre interesserte naboer arrangerte Koll med Gudmund Holte som rennleder et flott naborenn i klassisk stil på Kollbanen. Koll retter en stor takk til Tore Vendt og Bymiljøetaten for preparering av flotte løyper. Gudmund og co hadde brukt mange timer på å spa inn snø på kritiske steder og dette gjorde susen. Opp mot 550 barn fra 5-12 år gikk en til tre runder i den flott lysløypen på Kollbanen. Med fakler i mørket skapte det en magisk stemning for alle som var der. Takk til Telenor for fine premier.

I dag gikk skicrossen Kollrennet av stabelen. Over 140 deltakere suste gjennom en fin fin og tradisjonell løype med 360 rundt bålet, baklengstrase, løping i Klæbo bakken etterfulgt av orgeltramp, hopp, monsterbakke og dosert slalåm. Takk til Esten Rekkertbø Koren og co for gode forberedelser og løype. Det er herlig å se så mange blide barn på Kollbanen i flotte vinterforhold.

Vi håper snøen blir liggende og ønsker velkommen til Kollmila den 9.3.

Takk til deltakerne og ikke minst takk til alle dere foreldre som bidrar som løpevakter, mutrasjonsråd, premieutdelere, startere og ryddere med mer. Uten dere blir det ikke noe skirenn.

 

På vegne av styre i Koll ski - tusen takk!