Lørdag 2. november arrangeres Trollnatta for åttende gang fra Kollhytta. Det er merket til Kollhytta fra Sognsvann t-bane-stasjon

 

– La barn og unge oppleve og mestre orientering i mørket, smiler Heidi Tronbøl.

 

Arrangementslederen oppfordrer alle til å ta med seg egne barn, barnebarn eller andres barn i nærområdet til det årvisse natt orienteringsløpet fra Kollbanen, som er for alle som kan gå til 16 års alder - og husk lomlykt eller hodelykt. Alle er også velkommen som tilskuere til den årvisse begivenheten.

 

Gjerne påmelding på forhånd i Eventor, men også mulig løpsdagen.

 

Det er valgfri starttid fra 16 til 18.

 

De som deltar vil oppleve både mestring og glede. Etter fullført konkurranse får alle årets t-skjorte og et gratisloss. Det vil bli trukket ut mange premier. Inne på Kollhytta er det som vanlig topp catering.

 

Den korteste løypa er 600 meter og er merket med lysende ballonger. Det er også en egen halloween-løype.

 

De som er 13–16 år gamle kan delta individuelt eller være med på fellesstarten for ungdom klokka 18.15. Forventet målgang på fellesstarten er rundt klokka 18.45. Passering av arenaen underveis!

Om det er indviduelt, kan flere løpe sammen og samarbeide. Alle individuelle deltakere skal ha med seg en voksen følger.

 

 

En ekstra takk til konkurransens hovedsponsorer Vy og Privatmegleren Ullevål. Andre gode hjelpere er Löplabbet Ullevål, Leiv Vidar (landets beste pølser), Milsluker'n, Ark bokhandel, Maxim og Swix.

Se mer på www.trollnatta.no

Artikler om konkurransen:

https://nab.no/sport/klar-for-trollnatta/19.19830

 

http://orientering.no/nyheter/la-de-unge-oppleve-nattorientering/