Mange fra Koll har orientert den siste tiden. Ved Kollhytta er det i hvert fall blitt tomt for kart to ganger - og deretter blitt etterfylt. Nå er det ekstra mange kart der. Lørdag kom et nytt opplegg.

     Mange kollinger har også prøvd seg på posthuskløypene (til Knut Anders Løken fra Fossum) sørvest for Sognsvann. Søndag var søsknenene Näsholm ute i påskehare-løypa og opplevde mange utfordringer. De hadde med nabojenta Filippa på en spennende opplevelse.
     - Barna synes det var ekstra gøy å klatre i den bratte skråningen og på den store steinen, sier mor Lisa og fortsetter. - Filippa har ikke løpt så mye orientering tidligere, men har løpt Trollnatta. Hun syntes det var kjempegøy å være med og sier hun har lyst å begynne på orientering. Vi har også tatt to av de korte løypene til Koll.
     De som ennå ikke har tatt Koll-løyper, oppfordres til å ta en tur og også prøve seg på andre opplegg. I nyheten under denne er det pdf av våre nyeste opplegg og link til mange andre treninger.

    Knut Anders Løken har for øvrig skrevet om mange kollinger den siste tiden. Det er blitt linket opp til disse sakene og vil vel også bli noe mer deling av Løkens morsomme saker, og han skal ha takk for et supert opplegg.