Praktisk info kan dere lese her nedenfor. Det hadde vært fint om de som ønsker å bli med på O-gøy melder seg på via Spond så snart som mulig (påmeldingen er bindende). For å kunne overholde smittevernreglene må vi dele inn barna i grupper, derfor er det viktig å vite hvor mange som kommer til hver trening.

Velkommen!

 

Praktisk info:

Alder: O-gøy startes nå opp for barn født i 2013 og eldre.

Vanligvis er O-gøy for barn som er fem år eller eldre. Vi har som nevnt allerede åpnet treningen for de eldste (de av årgangene 2009 til 2006). I den situasjon vi er i må vi gjøre noen tilpasninger. Derfor har vi besluttet at de minste barna (de som er fem og seks år) må vente til høsten. Vi har også valgt å kun åpne treningen for de som har vært med tidligere på O-gøy. Til høsten håper vi at vi kan ønske alle velkommen!

Påmelding: Påmelding skjer via Spond. Hvis du ikke ligger inne i Spond kan du registrere deg som bruker her: https://group.spond.com/QINPA eller sende en mail til orientering@koll.no.

Første trening: Torsdag 14. mai starter vi treningen for Ogøy-barn født i 2013 eller eldre (siste trening før sommeren er 18. juni, dette betyr fem treninger totalt)

Oppmøte: Kl. 18 ved Kollhytta. Detaljer om oppmøtesprosedyrer og grupper vil legges ut i Spond i forbindelse med første trening. 

Hvordan:

  • Barna vil deles inn i grupper à maksimalt 20 personer (dette er inklusive trenere, barn og deltagende foresatte). Fortsatt er det ønskelig at foresatte blir med de yngre barna. 
  • Det vil ikke bli servert kveldsmat.
  • Vi ønsker påmelding senest to dager før hver trening.

Pris: O-gøy koster 700,- per sesong, men for de årganger som starter 14. mai er prisen 350,- 

Smittevernregler: Norges Orienteringsforbund informerer om organisert aktivitet i Koronatiden:

Det er fra 7. mai åpnet for trening organisert i grupper à maksimalt 20 personer. Det skal til enhver tid opprettholdes en innbyrdes avstand mellom personene i treningsgruppen på minst 1 meter. Treneren/aktivitetslederen skal påse at dette overholdes. All publisering av aktiviteten skal inneholde informasjon om viktigheten av å overholde myndighetenes pålegg om smittevern, og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning!

Kontakt: Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med Lisa Näsholm, lisajansson82@gmail.com eller telefon 41 39 76 24