Friidrett som lek er et morsomt møte med løp, hopp og kast. Du blir raskere, sterkere, smidigere, utholdende og mer spretten! På friidrettstrening får du prøve å løpe så fort du kan, hoppe både langt og høyt, kaste ball og spyd m.m. Vi følger selvfølgelig utarbeidede retningslinjer for barne- og ungdomsidrett i vårt treningsopplegg, inkl. de smittevernregler som er gjeldende til enhver tid.

Har du lyst til å bli med? Kom på trening på idrettsplassen på NIH. Første trening er tirsdag 19. mai 2020.
 
▪ 6-åringer (2014): tirsdager kl 1700-1800
▪ 7-åringer (2013): tirsdager kl 1700-1800
▪ 8-åringer (2012): tirsdager kl 1800-1900

Avgift
Friidrettslek koster kr 500 for sommersesongen (ca april-september) og er åpen for medlemmer i Koll. Ved medlemskap er barna også dekket av NIFs Barneidrettsforsikring under trening. (Medlemskap i Koll koster kr 300 for barn og unge og kr 600 for familier; innmelding kan gjøres via minidrett.no eller ved å sende mail til friidrett@koll.no).

Kontaktperson 

Kontaktperson for Barnefriidretten er inntil videre Nora Bell (nora.marie.bell@gmail.com). Vi ønsker at en forelder kan ta over denne oppgaven så raskt som mulig. Det er også flott om noen foreldre ønsker å bidra til å lage et godt opplegg for barna. Ta gjerne kontakt med oss!

Påmelding og betaling av treningsavgift
Disse stegene gjelder for eksisterende medlemmer. Hvis du er ny i Koll friidrett må du først melde deg inn. Se da neste avsnitt først.
1. Gå til https://minidrett.nif.no/Event#362063-011 og logg inn. Hvis du allerede er logget inn i MinIdrett kan du gå på Påmelding og søke på IL Koll friidrettsleik
2. Velg deltaker fra nedtrekksmenyen
3. Velg alder/klasse, kryss av på 0-Ikke valgt øvelse og velg "Jeg betaler selv".
4. Gjenta pkt 2-3 for evt andre familiemedlemmer
5. Gå til kassen (handlevognsymbol)
6. Bekreft og betal. Når betalingen er gått gjennom vil du motta en kvittering/betalingsbekreftelse

Innmelding i Koll
Hvis du ikke er registrert medlem må du melde deg inn før du kan betale treningsavgiften.
Medlemmer i andre grupper i Koll kan også melde seg inn på denne måten.

Logg inn i https://minidrett.nif.no/
2. Velg Medlemskap, trykk på finn ny klubb, søk på Koll. Klikk på denne og huk av på Koll IL, friidrett og friidrett, og så Send søknad. Informasjon fra minidrett om medlemskap på denne linken.
3. Etter noen dager vil du motta en e-post om at medlemssøknaden er godkjent. Du kan da logge på igjen for å betale treningsavgift.

Oppretting av bruker på MinIdrett
1. Hvis du aldri har brukt MinIdrett må du gå til https://minidrett.nif.no/
2. Trykk Ny bruker og registrer nødvendige opplysninger.

Ved problemer eller spørsmål, send oss en mail på friidrett@koll.no