Brødrene Elling og Peder Fossheim Asplin står i bresjen for det nye og spennende sommertilbudet i regi av o-gruppa med støtte fra Oslo kommune. Fantastiske fine tilbud som er helt gratis.

Sommer-o-skolen

Som en del av prosjektet «sommeridrett for alle» arrangerer Koll Orientering med støtte fra Oslo kommune sommer-O-skole fra Kollbanen.
Sommer-O-skolen er gratis og går over to dager, fra den 6. til 7. juli. Hensikten er at barn mellom 9-12 år skal få et morsomt og lærerikt møte med det å orientere i nærmiljøet.
På sommer-O-skolen lærer barna å bruke kart og kompass, men dagene vil også ha innslag av lek og moro, som myrrugby og vår egen versjon av «Mesternes Mester».
Sommer-O-skolen er for nybegynnere som aldri har tatt i et kart, men også for barn med litt erfaring med orientering fra før. Det kreves derfor ingen forkunnskaper.
Alt av aktiviteter vil skje i henhold til gjellende smittevernregler og føringer fra Norges Orienteringsforbund.
Tid og sted: Kollhytta på Kollbanen 10.00-14.00 den 6.-7. juli.
Utstyr: Treningstøy og sko som passer for uteaktivitet, uansett vær. Liten sekk med drikkeflaske, matpakke og litt tøyskift.
Pris: Sommer-O-skolen er gratis.
Påmelding: Påmelding skjer via Spond eller til Kollsommer2020@gmail.com. Det er kun 20 plasser så her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet.
Påmeldingsfrist: Søndag 5. juli klokka 14.00
Håper vi sees!

 

O-aktivitetsuken

Full fart fra Kollhytta! Fra onsdag 8. juli til lørdag 11. juli blir det masse O-moro på Kollbanen.
Som en del av prosjektet «sommeridrett for alle» arrangerer Koll Orientering med støtte fra Oslo kommune aktivitetsuke. Hver dag kan du sammen med venner og familie prøve deg på nye O-utfordringer.
Med forbehold om endringer er det planlagt:
Onsdag 8. juli – «Jakten på den forsvunne posten»
Torsdag 9. juli – O-labyrint + Pre-O
Fredag 10. juli – Kaos-Orientering
Lørdag 11. juli – Skattejakt-Orientering
I tillegg vil det være diverse mindre aktiviteter, for eksempel brikkesprint og O-quiz.
Alt av opplegg er gratis og krever ingen påmelding. Det er bare å møte opp og få utdelt kart og instruks, og deretter gjennomføre aktiviteten etter evne, alene eller i grupper. Dersom man har behov for hjelp eller veiledning stiller Koll med noen erfarne O-instruktører.
Møt derfor opp på Kollhytta mellom klokka 11.00 og 15.00 i uke 28.
Alt av aktiviteter vil skje i henhold til gjellende smittevernregler og føringer fra Norges Orienteringsforbund. Spørsmål kan rettes til Kollsommer2020@gmail.com.