Oppdatert 09/11-2020

Koronatiltak i Koll Ski - gjeldende fra 10. November 2020

Regjeringen og Oslo kommune innfører nå strenge tiltak for å slå ned koronasmitten som har økt kraftig de siste ukene. Beskjeden er å holde seg mest mulig hjemme og begrense sosial kontakt og unødvendige innenlandsreiser.

 

Barne- og ungdomsidretten kan fortsatt arrangere treninger. Styret i Koll ski har bestemt å innføre noen kjøreregler for trening fremover for å sikre at vi holder oss innenfor gjeldende regelverk og at smittefaren blir redusert så mye som mulig, samtidig som vi kan opprettholde treningstilbudet.

 

De neste tre ukene gjelder følgende:

 

- Vi stopper trening innendørs i gymsal på Korsvoll og andre steder (NIMI)

- Treninger utendørs gjennomføres som vanlig, men med maks 20 pers i hver treningsgruppe slik at gruppa deles i to     om det er flere enn 20 (inkludert trenere)

- Fysisk kontakt bør begrenses så langt mulig

- Bruk av baller, terninger og erteposer bør begrenses

- Trening i tuftepark kan gjennomføres ved å overholde smittevernsregler (hansker og desinfisering)

- Det bør ikke arrangeres treningssamlinger med overnatting

- Dersom det organiseres felles transport til trening, bør man så langt mulig plassere barn fra samme skolekohort i           samme bil.Vurder bruk av munnbind.

- Sosiale arrangementer med årgangene må foregå ute med 1 meters avstand.

 

I tillegg gjelder tidligere innførte tiltak fortsatt, og da særlig at utøvere/trenere som har symptomer på smitte eller er i karantene ikke kan komme på trening.

Vi håper å kunne lempe på tiltakene igjen så fort som mulig. Samtidig er det viktig at vi tar vår del av ansvaret nå, slik at smitten begrenses og vi unngår å måtte avlyse treninger.

For ytterligere info se Oslo Kommune Covid-19. 

 

Snart kommer snøen og lysere tider!

 

Hilsen Styret